Esitykset

Improvisaatioteatteri Helmikana
la 17.9. klo 17.00-18.00
Tukkateatteri

helmikana

Kuva: Annukka Lipponen

Improvisoitu esitys lauluineen ja herkullisine käänteineen syntyy yleisön edessä, etukäteen suunnittelematta. Yleisön rooli improvisaatioesityksessä on tärkeä ja jokainen esitys onkin uniikki. Improvisaatioesityksessä pääsee seuraamaan, kuinka näyttelijät heittäytyvät tyhjän päälle ja laittavat itsensä likoon.

 

 

 

Tampereen Harrastajateatterifestivaalin klubi-ilta
la 17.9. klo 19.30-23.30
Tampereen Ylioppilasteatteri

Tampereen Ylioppilasteatteri: Shoulder and Yours
Teatterit esittäytyvät!
Tampereen Nuori Teatteri: Made in Vagina esittää: Hormonit!
Improkisa

Tampereen Harrastajateatterifestivaalissa vietetään lauantaina uutuudenraikas klubi-ilta! Tule näkemään ensimmäisten joukossa, mitä Tampereen Ylioppilasteatteri ja Tampereen Nuori Teatteri ovat tahoillaan työstämässä. Klubi-illassa tutustutaan myös yhdistyksen jäsenteattereihin pienimuotoisten esittelyjen kautta. Loppuillasta vietetään jäsenteattereiden välinen improkilpailu.

Tapahtumassa on vapaaehtoinen pääsymaksu. Pääsymaksutulot käytetään Tampereen Harrastajateatterit ry:n toiminnan tukemiseen.

 

Tampereen Nuori Teatteri: Made in Vagina esittää: Kurkistuksia naiseuteen
su 18.9. klo 15.00-16.00
Tampereen Ylioppilasteatteri

MadeInVaginaRuusu

7 naista. Osalla kolmenkympinkriisi, osalla ei. Osa sinkkuja, osa ei. Osalla asuntolaina, osalla ei. Yhdellä koira, muilla ei. Osa saa seksiä, osa ei. Osa katkeroituneita, osa ei – vielä. Osa lapsettomia, osa ei. Mutta kaikki lapsellisia.

 

 

 

Tukkateatteri: Isän tyttö
su 18.9. klo 17.00-19.00
Tukkateatteri

Isän tyttö_1

Kuva: Kaisa Vuorinen

Ootko kulkenut sä sadepilven alla…? Entä ylittänyt vesialueen käyttämällä rinkkalauttaa? Tutustunut ukkospilven eri vaiheisiin?
Onneksi olkoon Tytti, olet nyt suorittanut sääntuntijan taitomerkin!
Mutta sekään ei ihan riitä, jos perhe on mitä on: Isä about 107-v., äiti ihan yhtä perinnetietoinen ja Sisko, joka hurahtaa milloin mihinkin. Tähän tarvitaan jo ripaus magiaa!

Isän tyttö on näytelmä ulkopuolisuudesta, toveruudesta, oman polun löytämisestä ja siitä, mitä kaikkea sitä tuleekaan kantaneeksi mukanaan.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Terhi Tuominen

 

Sarin Sakki: Veljeni Puu
su 18.9. klo 19.30-21.00
Tampereen Ylioppilasteatteri

veljenipuu

Kuva: Hannu Pusa

”Puu on saanut uuden merkityksen. Se ei enää ole lapsuuden puu, jossa kiipeiltiin, eikä se, johon raaputeltiin salaisia viestejä. Ei se, johon rakennettiin majoja. Puu tarkoittaa kuolemaa.”

Veljeni Puu on riipaiseva, tositapahtumiin perustuva tarina elämästä ja kuolemasta, sisarusten välisestä rakkaudesta, mielen järkkymisestä. Läheisen itsemurha käynnistää järjen ja hulluuden rajamailla vellovan surutyön, mutkikkaan matkan kohti valoa.

Käsikirjoitus: Nanna Vänttinen, Sari Lilliestierna
Dramatisointi ja ohjaus: Sari Lilliestierna

Mainokset
%d bloggers like this: